Davis sürgeti csapattársait, hogy ragadják meg a lehetőséget

Egy újabb hét, amikor a Panthers - akik vereséget szenvedtek egymást követő négy mérkőzésen és nem tudtak nyerni a legutóbbi öt meccsen - elmondhatja, az NFC South divízió első helye elérhető távolságon belül van. De nem lesz képes sokáig ezt mondani, ha a játék nem javul.

"Nem biztos, hogy képes leszek ezt mondani a jövő héten, ha nem játszunk jól." mondta a linebacker Thomas Davis. "Most mindent meg kell tennünk, hogy el tudjuk érni."

A játékosok csalódottak a játék miatt, és a 3-6-1-es eredmény végett. De a Carolina rájátszás reményei még nem haltak meg, és a Panthers-nek kell magáévá tenni azt.

"Rosszul játszottunk, de még mindig itt ezt a lehetőség, és meg kell ragadni, amíg itt van." mondta Davis. "Most kell nyernünk. A srácoknak fel kell fejlődniük a játékhoz, beleértve magamat is."

A Carolina következő mérkőzése jelentősen befolyásolhatja az NFC South állását. A 3-6-al álló Atlanta Falcons utazik a Bank of America Stadium-ba vasárnap, hogy megelőzzék a Panthers-t a ranglistán.

"Ennél semmi sem fontosabb. Ez messze a legfontosabb, a tét miatt." mondta Davis. "Ez az, amit a srácoknak meg kell érteni."

Hogyan tudja a Panthers megtörni a négy meccses sorozatot?

"Az edzőpályán csinálod. Extra munkát végzel. Tanulod a playbook-ot és többet videózol, felkészülsz a játékra." mondta Davis. "Megtalálod a módját, hogy megverd azokat a srácokat, akik felsorakoznak előtted."

Davis, a négyszeres kapitány megtesz minden tőle telhetőt, hogy a Carolina-t visszavezesse a helyes útra. Tudja, hogy a Panthers képes a fordulatra, de azt is tudja, hogy nincs semmi vesztegetni való idejük.

"Az egész mérkőzésen csapatként kell játszani." mondta Davis. "Olyan srácok vannak az öltözőben, akik meg tudják csinálni. Ki kell menni, és meg kell csinálni. Az idő ketyeg."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu