Remmers kezd a right tackle poszton

Mike Remmers karrierje során először fog kezdeni, mint jobb oldali tackle, pályafutásának második mérkőzésén, amikor a Panthers a Minnesota Vikings ellen lép pályára vasárnap.

Nate Chandler kezdett az előző 11 meccsen jobb oldali tackle-ként, de ő a sérült tartalék listára került a múlt héten egy térdsérülés miatt.

"(Remmers) nagyon szép munkát végzett." mondta a vezetőedző Ron Rivera. "Érdeklődéssel néztük az elmúlt hetekben, a helyzetünk miatt is. Már kerestük a megfelelő lehetőséget. Remélhetőleg beválik, és megcsinálja azokat a dolgokat, amiket tanítottunk neki."

Remmers négy hetet töltött a Minnesota csapatában a 2013-as szezon végén. Részt vett a Vikings edzőtáborában 2014-ben, és a végleges keretszűkítésnél küldték el.

A Panthers leigazolta Remmers-t a St. Louis Rams gyakorló csapatából október 28.-án. Még nem játszott a Carolina csapatában, mindhárom meccsen inaktív volt, mióta csatlakozott a csapathoz. Remmers egyetlen mérkőzése a 2013-as szezonban, a 7. héten volt, amikor a San Diego Chargers csapatában lépett pályára.

"Az abszolút legjobb tudásom fogom nyújtani." mondta Remmers. "Nagyon hálás vagyok, hogy kapok egy lehetőséget, megmutathatom mindenkinek, mire vagyok képes. Megteszek mindent, amit csak tudok, hogy segítsek a csapatnak."

A guard Amini Silatolu volt másik jelölt, aki indult a jobb oldali tackle pozícióért, de kihagyta az edzést csütörtökön és pénteken a bedagadt térde miatt, a játéka kétséges.

"Nagyon fáj neki. Nagyon szenved." mondta Rivera. "Sok aggodalomra ad okot."

Emellett a defensive tackle Star Lotulelei (boka) játéka kétséges és a defensive end Charles Johnson (betegség) játéka megkérdőjelezhető. Rivera reméli, hogy Johnson, aki nem edzett csütörtökön és pénteken, játszani fog.

"Az orvosok adtak neki valami gyógyszert, és úgy tűnik, azt hiszem, ha szedi a gyógyszert, nem lesz gond," mondta Rivera.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu