Davis elkötelezett

A linebacker Thomas Davis, aki egyike a Carolina legszenvedélyesebb játékosainak és a csapat kapitánya, nem tudja elrejteni a frusztrációt.

Ez a Panthers hét-meccses nyeretlenségi sorozatára épül, és a győzelem lehet az egyetlen megoldás.

"Határozottan kiábrándító, hogy egy ilyen vesztes szezonunk van." mondta Davis. "Nem mehetünk vissza, és nem tudjuk megváltoztatni, hogy mi történt a múltban. Kijavíthatjuk a hibákat, amiket csináltunk, próbálunk jobb csapat lenni, és próbáljuk megnyerni a következő meccset."

A végeredmények még nem változtak, de Davis lát fejlődést. A Carolina védelem erőfeszítéseit megkérdőjelezték a Green Bay Packers elleni, 7. héten elszenvedett vereség után, de az erőfeszítéssel nem volt a probléma az elmúlt hetekben.

Bár a védelem megtette a szükséges lépéseket, Davis nem lesz elégedett, amíg a győzelem nincs meg.

"Többet kell nyújtanunk." mondta.

Davis-t megkérdezték, aggódott e a Carolina motivációjával és erőfeszítésével kapcsolatban az elmúlt négy hétben, különösen akkor, ha figyelembe vesszük a csapat döntését, miszerint lemondtak a veteránokról, hogy a fiatal játékosok több lehetőséget kapjanak.

"Én nem nézem ezt más módon, mint hogy a többi srác is kapott lehetőséget." mondta Davis. "Nem adjuk fel ezt a szezont. Küzdeni fogunk, és próbálunk nyerni. (A fiatal srácok) ugyanazt a munkát végzik, amit mi. Izgatottak a lehetőség miatt, és megértik, hogy a legtöbbet kell kihozni belőle."

Nem kérdés Davis motivációja a vasárnapi, Saints elleni mérkőzésen. Tavaly a Carolina 31-13-as vereséget szenvedett a Mercedez-Benz Superdome-ban. 2011-ben, a Panthers 45-17-re kapott ki New Orleans-ban. Ezek a vereségek nyomot hagytak. Davis nem szeretne megtapasztalni egy újabbat.

"A Saints minden bizonnyal megpróbál minél több pontot szerezni, ha engeded." mondta Davis. "Ez a tiszteletlenség jele, és mint játékos, fel kell venni a harcot. Nem lehet hátradőlni, és azt hinni, hogy sajnálni fognak minket. Ha nagyon fognak vezetni, szégyent hoznak ránk. El kell menni oda, és el kell hozni a győzelmet. Mindenkinek el kell végeznie a munkáját - ezen múlik. Ha nem ezt tesszük, folyamatosan olyan eredményeink lesznek, mint eddig."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu