Remmers készen áll a folytatásra

Mike Remmers-nek minden joga megvolt, hogy úgy érezze, elért valamit vasárnap a Minnesota ellen.

Az egykori Oregon State statiszta és draftolatlan újonc szabad ügynök először kezdett pályafutása során jobb oldali tackle-ként a Vikings ellen.

"Ez egy nagy teljesítmény." mondta Remmers. "Nagyon boldog vagyok. Elvesztettük a meccset, de nagyon boldog voltam, hogy lehetőséget kaptam kimenni és játszani."

Mint egy korábbi statiszta, Remmers már megszokta, hogy a lehető legtöbbet kell kihoznia a korlátozott lehetőségekből. Kivárta a sorát és végül megszerezte az ösztöndíjat. Befejezte a főiskolai pályafutását, 50 meccsen játszott, 44 alkalommal kezdett.

Kitartását ismét tesztelték az NFL-ben.

Remmers aláírt a Denver Broncos-hoz draftolatlan újonc szabad ügynökként 2012-ben és a szezont a Tampa Bay Buccaneers gyakorló csapatában töltötte. 2013-ban játszotta élete első meccsét, a San Diego Chargers csapatában. Később a Minnesota Vikings-től küldték el.

Miután részt vett a Vikings edzőtáborában idén nyáron, Remmers-t elküldték és a St. Louis Rams gyakorló csapatában kötött ki. A Panthers október 28-án szerződtette az aktív keretbe.

"Ez egy teljesen őrült menet volt." mondta Remmers. "De nem változtatnék semmin, és nagyon boldog vagyok, hogy így alakult."

A vezetőedző Ron Rivera elégedett volt Remmers bemutatkozásával. A játékos nem engedett sack-et, és segített a Carolina elérni a szezon legjobb eredményét, 178 futott yardot a Minnesota ellen.

"Hozta a formáját." mondta Rivera. "Jó a lábmunkája, jó a kéz elhelyezése és a mozgása is. Okos, ravasz fickó. Megérti, mit csinálunk. Csinált néhány jó dolgot. Sikerült néhány dolgot elérni a segítségével, és azt gondolom, hogy az egység jó munkát végzett vele."

Remmers finomítani akarja a technikáját, és megszünteti a hibákat - megbüntették egy false start miatt a Vikings ellen. De az önbizalma érthető módon nőtt a sikeres bemutatkozás után.

"Én mindig hiszek magamban, és ez a legnagyobb dolog, magabiztosnak lenni és úgy kimenni oda, hogy tudod, oda tartozol." mondta Remmers. "Elégedett vagyok a teljesítményemmel, de mindig jobbat akarok. Remélem ezen a héten jobban játszunk és megszerezzük a W-t."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu