Gerald McCoy sérülése “csak egy zúzódás” – állítja Lovie Smith

Vasárnap a Tampa Bay Buccaneers védelmének egyik meghatározó alakja megsérült. A rossz nyelvek szerint Lovie Smith pedig visszaküldte őt a pályára, miközben térde teljesen kificamodott.

Ma azonban már más a dolog fekvése. Lovie Smith állítása szerint ugyanis Gerald McCoy térdsérülése mindösszesen csak egy zúzódás volt. Nem pedig egy kifordult térdkalács, ahogy arról a Pro Football Talk számolt be a mérkőzést követően. Nos, úgy néz ki valaki szórakozik velünk. Smith egyébiránt azt mondta, hogy ő soha nem kockáztatná egy játékos sérülését, miután a Tampa Bay rajongóinak tömkelege kérdezte fel az edzőt az eset után.

Azért persze egy zúzódás is tud fájni. És ez hátráltatta is McCoy-t szemlátomást a tegnapi meccsen. Persze meg kell várni a részletes orvosi vizsgálatokat, hogy el tudják dönteni van-e értelme még McCoy-t játszatni, avagy sem. De persze ha valóban egy zúzódásról van szó, az azt jelenti, hogy maradandó károsodásokat legalább nem szenvedett a defensive tackle térde.

McCoy egyébként kéztörésétől, és most ettől függetlenül is karrierje legjobb szezonját futja jelenleg. 8,5 sack-et szerzett eddig az idei szezonban, és még egy hiányzik neki ahhoz, hogy felállítsa pozíciójában a karrier csúcsot. Gyakorlatilag pedig jelenleg ő a legjobb defensive tackle ebben a szezonban, az NFL-ben.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com