A rájátszásban térhet vissza a Cardinals irányítója

A csütörtöki St. Louis Rams elleni győztes mérkőzésen megsérült az Arizona Cardinals irányítója Drew Stanton. Az NFL Media munkatársának, Ian Rapoport-nak az értesülései szerint kettes fokozatú oldaszalag sérülést szenvedett és legközelebb a rájátszásban léphet majd pályára.

A Cardinals irányítói igen szerencsétlenek az idei szezonban hiszen kezdőjátékosukat Carson Palmer-t már korábban elvesztette a csapat és az alapszakasz hátralevő részében a harmadik vagy a negyedik számú irányító fog játszani.

A csütörtöki győzelmükkel karnyújtásnyira kerültek a playoffhoz de a biztos rájátszásbeli tagsághoz a hétvégi Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys mérkőzésnek nem szabad döntetlennel végződnie. Az idei szezonban csupán egyetlen döntetlen született, így biztosra vehető a hétvége után kimondható lesz, hogy a Cardinals playoff szereplő az idei szezonban.

Egyelőre még nincs kimondott döntés, hogy Ryan Lindley vagy az újonc Logan Thomas lesz a csapat irányítója azonban az sokat mondó, hogy Stanton kiesése után Lindley vette át a csapatot a Rams ellen.

(nfl.com, Fotó: nflrush.com)