Louis Murphy három éves hosszabbítást írt alá a Bucs-szal

A Tampa Bay Buccaneers a tegnapi napon bejelentette, hogy több évre aláírt az elkapó Louis Murphy-vel. A szerződést úgy hosszabbították meg, hogy Murphy korlátlan szabadügynök lett volna a szezon végén. Azaz bármely más csapattal tárgyalhatott volna, mindenféle megkötés nélkül.

Az elkapó azonban a Buccaneers mellett döntött. Ebben az évben 31 elkapást regisztrált 380 yardon. 11 mérkőzésen a pályára lépve, leginkább, mint harmadik számú elkapó. Szezonja azonban a kelleténél hamarabb ért véget, egy rövidtávú sérülés miatt, már nem kockáztattak. Így két héttel a vége előtt IR listára került.

A veterán játékos remek kiegészítője volt idén a Mike Evans – Vincent Jackson párosnak, így nem is csoda, hogy megtartja őt a csapat. És persze az előrelépési lehetőség sem kizárt, főleg ha Vincent Jackson-ra, a teljesítményére, meg a 10 milliós szerződésére gondolunk. Persze egyenlőre, továbbra is, mint harmadik számú elkapóra tartanak rá igényt a csapatnál.

A szerződés feltételeit nem hozták nyilvánosságra. De a Buccaneers.com oldalán megjegyzik, hogy a csapat jól járt Murphy aláírásával, mely viszonylag alacsony értékűre sikeredett.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com