Klein és Glanton felnőtt a szerepéhez

Harmadik linebacker-ként szerepelt a védelemben, de időnként mindössze két linebacker játszott ebben a szezonban a csapatban, így A.J. Klein idejének nagy részét a pálya szélén töltötte.

Amikor egy boka sérülés miatt Klein az egész meccset kihagyta a múlt héten, elhatározta, hogy visszaszerzi a helyét - bármivel is jár - ezen a héten, amikor a Panthers Atlantába utazik, a Falcons elleni csatába, az NFC South bajnoki címéért harcolni.

"Kizárt, hogy ki fogom hagyni ezt a hetet. Meg fogok tenni minden tőlem telhetőt, hogy a pályán legyek." mondta Klein mondta. "Különösen a körülményeket figyelembe véve, feltétlenül ki akarom venni a részem."

Amikor A.J. kimaradt a Cleveland Browns ellen, "A.G." kitűnően helyettesítette. A rookie Adarius Glanton‬ kezdett helyette, aki miután mindössze 20 defensive play-ben játszott nyolc meccsen, a draftolatlan újonc 27 játékot kapott a Browns ellen és a második helyen végzett a csapatban hat tackle-el.

"Jó móka volt kint lenni, repkedni mindenfelé és ütközni néhány emberrel." mondta Glanton. "Jól játszottam. Tudtam volna néhány dolgot jobban is csinálni, és azért edzek, hogy néhány dolog jobb legyen ezen a héten. De ez egy jó kiindulási pont."

"Jól csinálta. Ott volt, ahol lennie kellett és megcsinált néhány játékot. Ha rossz jön a rosszra, vagy valami történik megint, azt hiszem AG jó munkát végezni megint. De határozottan tervezem, hogy egészséges leszek és visszakapom a helyem." tette hozzá Klein.

Glanton a védekező játékok 57 százalékában játszott Luke Kuechly és Thomas Davis mellett, ez hasonlít ahhoz, amit Klein játszott a Tampa Bay előtti héten, annak ellenére, hogy kifordult a bokája az első negyedben.

A Buccaneers ellen Klein 53 százalékot kapott - a legnagyobb a 4. hét óta - és szerzett öt tackle-t.

"Úgy érzem, az elmúlt néhány meccsen kaptam egy jó adag ismétlést." mondta Klein, a Panthers 2013-as ötödik körös választása. "Ez az egész a rendszeren alapszik, és hogy milyen csapatok ellen játszunk. A legjobb dolog az, hogy kapok ismétlést a védelemben, de a speciális csapat mind a négy fázisában is játszom, úgyhogy mindig játékban vagyok. Soha nem hűlök ki."

Klein remélte, hogy a dolgok szépen mennek tovább a Browns ellen, de a sérülése miatt nem lett igaza. Azonban Klein elég közel volt a múlt héten, így bízik abban, hogy vissza fog térni ezen a héten, amikor a Carolina-nak szüksége van minden emberre a fedélzeten.

"Nehéz volt a múlt héten. Teszteltem a lábam a pregame során, és valahogy nem éreztem jól." mondta Klein. "Jól érzem magam. A prioritás nyilvánvalóan az, hogy egészséges legyek, így tudok vissza térni a pályára. A múlt héten minden nap láttam a haladást. Határozottan izgatott vagyok, hogy újra ott kint lehetek."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu