Brandon Myers is szerződéshosszabbítást kapott

A Tampa Bay Buccaneers meghosszabbította a tight end, Brandon Myers szerződését egészen 2016-ig, úgy, hogy 2015-ös kontraktusából is lefaragott egy keveset.

Hisz Myers 2015-ben, 2,225 milliót keresett volna. Ez pedig igencsak veszélyeztette volna helyét a keretben. Egyrészről mert nem is garantált összegről volt szó. Másrészről, mert idén a szerepe a támadóegységben jelentősen csökkent is. Nem jelentett túl nagy veszélyt a pálya alsó részén mint elkapó, és egyáltalán nem tűnt ki blokkolási képességeivel sem. Myers volt az a srác aki elkapta a dumpoff passzokat, rövid útvonalakat futott, vagy épp a safety-ket és linebackereket próbálta félrerakni a futó útjából. Ebben a szerepben pedig mindössze 18 elkapásig, és 169 yardig jutott.

A csapatban Luke Stocker látta el a blokkoló tight end szerepét, aki mint fullback, és mint extra támadófalember is tudna működni. A pálya alsó részén is veszélyes, robbanékony elkapó szerepét pedig Austin Seferian-Jenkins töltötte volna be, ha nem sérült volna le idén.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com