Johnson hallatta hangját

A defensive end Charles Johnson nem egy nagy szónok. De az is tud lenni.

A vasárnapi, 34-3-as, Atlanta Falcons elleni győzelmet követően az ünneplés már javában zajlott a Carolina öltözőjében.

A vezetőedző Ron Rivera összehívta a csapatot, és elmondta büszke beszédét. Méltatta a játékosokat és azon volt, hogy befejezze, helyet adva az ünneplés folytatásához.

De Johnson hozzátett valamit - felugrott egy asztalra és felemelte a hangját.

Johnson üzenete rövid volt, de erős. Azt mondta csapattársainak, hogy nyolc szezonja alatt még sosem nyert rájátszás mérkőzést. Rámutatott a saját NFC South Champions sapkájára, és azt mondta, hogy élvezet viselni. De világossá tette, azt akarja, hogy mindenki összpontosítson a következő lépésre.

"Már régóta itt vagyok. Ez még nem a vége. Nem akarom, hogy ez legyen a vége." mondta Johnson később. "Lendületben vagyunk és menni kell tovább."

A linebacker Thomas Davis az egyetlen játékos a keretben, aki már nyert rájátszás meccset a Panthers színeiben.

"Még újoncként történt, 2005-ben." mondta Davis. "Régen volt. Nem összpontosíthatjuk minden energiánkat erre a győzelemre. Van tennivalónk."

Miután hazai pályán kikaptak a San Francisco 49ers csapatától a NFC Divisional Playoffs körében tavaly, a Carolina kap egy újabb lehetőséget, hogy hazai pályán megnyerjen egy playoff mérkőzést - ezúttal az Arizona Cardinals ellen a Wild Card körben.

"Ez nem a végső célunk. Ez csak az egyik célunk. Még mindig sok munka vár ránk. Nem nyertünk hazai pályán playoff meccset egy ideje. Ez a következő lépés számunkra." mondta a tight end Greg Olsen.

Johnson emlékeztette őket a munkára, ami rájuk vár. És a többi veterán örömmel fogadta.

"Örülök, hogy felszólalt. Ő az egyik vezetője ennek a csapatnak, és egy csomó srác felnéz rá." mondta a center Ryan Kalil. "Ez egy erős üzenetet, és a megfelelő embertől jött."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu