Beharangozó: ‪‎Cowboys - Lions (Wild Card)

Ma este 22:25-kor a rájátszás első fordulójában csaptunk a Cowboys stadionban lép pályára a Dallas Cowboys ellen. A Lions-nek nem lesz könnyű dolga, mert a Cowboys nagy erős volt az  alapszakasz során (12-4), továbba DeMarco Murray megdöntötte Emmit Smith egy szezonban futott yardjainak számát(1845 yard), továbbá 13 Touchdown-t szerzett. Védelmünknek is nagyon figyelnie kell, mert az ellenfél irányítója Tony Romo kiváló formában van, az alapszakaszban 17 meccsen 34 TD-t és 3705 yardot passzolt, mellette  csak 9 Interception dobott. Romo-nak több rutinos elkapója van, Dez Bryant, Jason Witten vagy Terrence Williams.  

Saját dolgunkat nehezítjük meg, ugyan is Ndamokung Suh 1 meccses eltiltást kapott Aaron Rodgers megtaposásáért, pedig nagy szükség lenne rá DeMarco Murray megállítására. Véleményem szerint nagy szükség lesz Murray megállítására, bár Romo-nak sok célpontja van, akik remekül kapják el a labdákat.

A Stafford álltal vezette támadó egységnek kemény feladata lesz, bár igazi klasszis nincs a védelemben Zack Martin nevét ki kell  emelni, aki újonc szezonjában kíváló teljesítményt nyújtott eddig.

Úgy gondolom, hogy ezen a meccsen megatron sok yardot és TD- ket szerezhet, de tudjuk, hogy a rájátszásban akármi megtörténhet. Ha Murray futásait megtudjuk állítani akkor nagyobb esélyünk lehet megnyerni a meccset. Ha viszont Murray-t engedjük futni akkor Romoéknak sokkal könnyebb dolga lesz.

BannerFans.com

Forrás:

Detroit Lions Hungary Club

lionsfan.blog.hu