A Chiefs szerződtette Terrelle Pryor-t

A Kansas City Chiefs tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a szabadügynök irányító Terrelle Pryor-al. Az irányító eddigi pályafutása során 1.953 passzolt yardot, 9 passzolt touchdownt, 627 futott yardot és 3 futott touchdownt szerzett. 93 yardos futott TD-je a leghosszabb amit irányító szerzett az NFL történetében.

Pryor-t a 2011-es Kiegészítő Draft harmadik körében választotta ki az Oakland Raiders és három éven keresztül a csapat játékosa volt. Több-kevesebb sikeres mérkőzés után a Raiders végül eltradelte egy hetedik körös pickért. Áprilistól a Seattle Seahawks játékosa volt de az előszezon végső keretszűkítésénél megváltak tőle.

Pryor-nak tavalyi szezonban nem volt csapata így az alapszakaszt főként a tesztnapokkal töltötte. A szezon közben megfordult a Cincinnati Bengals, a Philadelphia Eagles, a New York Giants és a Washington Redskins csapatánál is de sehol sem kapott szerződést.

Alex Smith kezdő helye egyáltalan nincs veszélyben így az új állomáshelyén sem a kezdő posztot kell megcéloznia. Aaron Murray-el és Chase Daniel-el kell majd versenybe szállni a csapat elsőszámú tartalékirányító posztjáért.

(nfl.com, Fotó: twitter.com)