Hamarosan meghosszabbíthatják a Coliseum bérletét

Már van új vezetőedző és elnök is Oaklandben de a csapatnak jelenleg nincs stadionja a következő szezonra. Jelenleg nem lehet tudni, hogy fogadják majd az ellenfeleket a következő szezonban de a hírek szerint már közel állnak a megállapodáshoz. A Raiders tulajdonosa Mark Davis pénteken bejelentette, hogy a közeljövőben aláírhatják az O.co Coliseum egyéves bérleti szerződését.

Davis elárulta, hogy már a tavalyi évben is aláírhatta volna az egyéves hosszabbítást de ezt akkor még elutasította mert hosszútávú megoldást szeretett volna találni a problémára. Most viszont már nincs választása és muszáj lesz megkötni az egyéves hosszabbítást.

"Még nem írtuk alá a hosszabbítást de már megegyeztünk a szerződés feltételeiben. A terv az, hogy itt maradunk jövőre is." - nyilatkozta Davis Del Rio bemutatását követően.

commissioner Roger Goodell pár hónapja bejelentette, hogy nem lesz Los Angeles-i franchise 2015-ben így a költözésre esélyes három csapatnak (Raiders, Rams, Chargers) más megoldást kell találnia. Kiderült, hogy a Raiders nem szívesen költözne el és mindent meg fog tenni, hogy a környéken maradjon. Elsősorban egy modern stadiont építenének a Bay Area-ban.

"Keményen dolgozunk, hogy itt maradhassunk. A pénzügyek miatt nem fogunk más városba költözni. Ezek nem mi vagyunk. Az ismert, hogy más helyszínen jobban ki tudnánk aknázni a pénzügyi lehetőségeinket. Ezt tudjuk de itt akarunk maradni. A franchise számára nem az anyagiak a legfontosabbak" - nyilatkozta Mark Davis.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(csnarea.com, Fotó: martinezgazette.com, espn.go.com)