Megtarthatja állását a Dolphins defensive koordinátora

Az alapszakasz végén a szakértők többsége azt várta, hogy a Miami Dolphins tulajdonosa, Stephen Ross kirúgja a csapat vezetőedzőjét Joe Philbin-t. A vezetőedző végül a helyén maradt így arra számítottak, hogy átalakítják majd az edzői stábot. A jelek szerint ez sem fog megtörténni.

A The Miami Herald munkatársának, Armando Salguero-nak az értesülései szerint a következő szezonban is Kevin Coyle lesz a csapat defensive koordinátora. A csapat vezetőedzője Philbin ragaszkodik hozzá és elutasította Jim Schwartz vagy Vic Fangio esetleges szerződtetését.

"Ez valójában egy választás. De csak egyetlen embernek van szavazata. Ez az ember Philbin. És Ő Coyle-ra adta le a szavazatát." - írta Salguero.

A szurkolók a szezon utolsó négy mérkőzésén nagyon elégedetlenek voltak a csapat védelmével. Az egység átlagosan 165.3 futott yardot, 28, 41, 35 és 37 pontot engedett az ellenfeleknek az utolsó találkozókon. Az alapszakasz mérkőzéseken 23.3 pontot engedtek amivel a liga 20. helyén végeztek. 2009 óta nem zártak ilyen rossz helyen.

(nfl.com, Fotó: miamidolphins.com)