A 49ers visszahívná a visszavonult All-Pro védőjét

A San Francisco 49ers defensive linemanje Justin Smith az Arizona Cardinals elleni utolsó alapszakasz mérkőzést követően bejelentette, hogy felhagy a profi futballal. A csapat general managere Trent Baalke a múlt héten viszont lenyilatkozta még nem áll rá készen, hogy elfogadja a háromszoros All-Pro védő visszavonulását.

"Mint minden más játékos a karrierjének ezen szakaszában úgy döntött, hogy továbbáll ... amit csak neki mondtam arról nem fogunk beszélni. Amikor eljöttem vele együtt azt mondtam neki, Justin a következő két-három hétben menj haza, gondoskodj a családodról és a következő hónap harmadik hetében felkereslek és elbeszélgetünk erről." - nyilatkozta Baalke a CSN Bay Area-nak.

Smith távozása óta több dolog is megváltozott a 49ers-nél. Távozott Jim Harbaugh vezetőedző és Vic Fangio defensive koordinátor is akikkel négy éven át együtt dolgozott. A csapat élére viszont kedvenc edzőjét, a defensive line edző Jim Tomsula-t nevezték ki ami nagyban befolyásolhatja majd Smith végső döntését.

(nfl.com, Fotó: blog.sfgate.com)