Tiszta lappal indul EJ Manuel

Rex Ryan korábban lenyilatkozta meg fognak vizsgálni minden lehetőséget amivel megoldhatják a csapat irányítóproblémáját. Az új vezetőedző érkezése után átalakult a Buffalo Bills edzői stábja és az új offensive koordinátor Greg Roman elárulta, hogy nála a csapat jelenlegi két irányítója egyenlő eséllyel vág neki a következő szezonnak.

EJ Manuel a két évvel ezelőtti Draft egyetlen első körben kiválasztott irányítója volt de eddig finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Újonc szezonjában kezdő volt de elég sűrűn hátráltatták különböző sérülések. A tavalyi szezonra azonban nem a sérülések okozták a legnagyobb problémáját hanem az, hogy lecserélték az azóta visszavonult Kyle Orton-ra. A jelenlegi keretből Manuel és Jeff Tuel versenyzik a kezdő posztért.

"Azt hiszem mindketten rendelkeznek a poszthoz szükséges képességekkel és tudással. Úgy gondolom, hogy most csak és kizárólag arra kell fókuszálnunk, hogy megtaláljuk azt aki megfelelően kezeli majd a játékot, a kezébe adjuk az irányítást és dolgozzunk azért, hogy elmozduljunk a jelenlegi helyzetünkből. Most minden más csak felesleges beszéd lenne." - nyilatkozta Roman.

(nfl.com, Fotó: syracuse.com)