Peyton Manning visszatérne a következő szezonra

A Denver Broncos irányítója Peyton Manning jelenleg New Orleans-ban edz, hogy megfelelően felkészüljön a következő szezonra. A jelenleg 38 éves irányító pontosan szeretné látni a fizikai állapotát mielőtt meghozná a döntését. Manning-et ismerve ez azt jelenti, hogy még várni kell a Brock Osweiler érára.

Manning természetesen nem egyedül végzi az edzéseket hanem segítségére van az erőnléti specialista Mackie Shilstone is. Shilstone nem ismeretlen a sport világában hiszen korábban együtt dolgozott Roy Jones Jr. és Bernard Hopkins ökölvívókkal is.

A hírek szerint Manning döntésének meghozatala előtt találkozni akar a Broncos general managerével John Elway-el és az elnök/ügyvezető Joe Ellis-el. A hírek szerint a találkozóra a jövő héten kezdődő Scouting Combine ideje alatt kerülhet sor.

Elway a múlt hónapban már elárulta, hogy a gyenge szezonzárás ellenére visszavárja Manning-et. Az irányító mint később kiderült combsérüléssel fejezte be a tavalyi szezont. A sérülése ellenére azonban kijelenthető, hogy mára már sokat vesztett a dobóerejéből de még így is az NFL elitjéhez tartozik az irányító.

Fanatizmusán kívül plusz motivációt jelenthet Manning számára, hogy 2.148 yardra van Brett Favre NFL rekordjától. Ha visszatér és egészséges tud maradni akkor a szezon közepén az NFL legtöbb passzolt yardját szerző irányítója lesz.

(nfl.com, Fotó: sportsnaut.com)