Az alapszakasz kezdetére felépül a Broncos kezdő running backje

A Denver Broncos mozgalmas holtszezonját számos változás jellemezte a pályán és a pálya szélén de az egyik legfontosabb történet Javonte Williams felépülési folyamata volt de a csapat kezdő running backje optimistán nyilatkozott az állapotáról.

Williams tavaly októberben elszenvedett kereszt és oldalszalag szakadásából való felépüléséről beszélt. Amikor arról kérdezték, hogy készen áll-e arra, hogy még ebben a hónapban visszatérjen a pályára az edzőtáborban, a 23 éves játékos így válaszolt: "Úgy értem, ez a terv. Úgy érzem, készen állok.

Ez az optimizmus megegyezik azzal, amit a Broncos nyilvánosan kommunikált a holtszezon során Williams állapotával kapcsolatban. A running back májusban részt vett az OTA edzéseken (korlátozottan) ami tovább erősítette azt a hitet, hogy elkerülheti a PUP-listát. Ha időben megkapná az orvosi engedélyt az edzőtáborig az egy újabb pozitív fejlemény lenne.

"Minden csak az értékelésen múlik, hogy a Broncos hogyan vélekedik erről" - tette hozzá Williams - aki kijelentette, hogy egyelőre merevítő viselése mellett folytatja az edzéseket. "Csak meglátjuk, hogy érzem magam, hogyan mozgok, próbálom a sebességemet visszaállítani a normális szintre, ilyenek ezek a dolgok".

Fotó: mfootballanalytics.com