A Baltimore Ravens elküldte Jacoby Jones-t

Jacoby Jones a tavalyi offseason után ismét kikerül a szabadügynökpiacra. Jones tavaly négyéves, 12 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a csapattal de a Ravens ma bejelentette, hogy megválik a játékosától.

A tavalyi hosszabbítás értelmében Jones a következő három szezonban 3.375 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkában. Elküldése után tulajdonképpen kiegyenlítődik a fizetési sapka ugyanis a három évet figyelembe véve 5,275 millió dollár halott összeg és 4,875 millió dollár szabad hely keletkezik.

A jelenleg 30 éves visszahordó specialista számára nem lesz ismeretlen a piac hiszen tavaly már körbenézett ezen a területen. A tavalyi pár napja alatt találkozott a New York Giants csapatával de a megbeszélést követően hosszabbított a Ravens-el.

Giants akkoriban és most is egy megbízható visszahordót keresett így nincs kizárva, hogy ott fogják folytatni a tárgyalásokat ahol azok a tavalyi évben megszakadtak.

Jones a tavalyi szezonban 32 visszahordásból 978 yardot szerzett és a pályafutása során 27.4 yardos átlaggal rendelkezik amivel az aktív játékosok között a harmadik helyen áll. Cordarrelle Patterson és Joe McKnight jobb átlaggal rendelkeznek de jóval kevesebb alkalommal hordták vissza a labdát.

(nfl.com, Fotó: nypost.com)