A Packers 9 szezon után elküldte A.J. Hawk-ot

A Green Bay Packers tegnap bejelentette, hogy 9 szezon után elküldte linebackerét A.J. Hawk. Hawk-ot a 2006-os Draft első körének ötödik helyén választották ki és franchise rekordot jelentő 1.118 tackle-t szerzett a Packers játékosaként.

A jelenleg 31 éves játékos nemrég átesett egy bokaműtéten és teljesítménye visszaesett az utóbbi időben. A gyengébb teljesítménye volt az egyik oka annak, hogy a Packers a tavalyi szezonban több alkalommal is a pálya közepén játszatta Clay Matthews-t. Hawk elküldésével 3.5 millió dollárt szabadítottak fel a fizetési sapkából.

"Kilenc nagyszerű évet töltöttem Green Bay-ben. Fantasztikus csapattársaim, edzőim és nagyszerű egészségügyi és szakmai stábom volt. Sokan közölük a legközelebbi barátaimmá váltak. Rengeteg mérkőzést és 1 Super Bowl-t nyertünk közösen és szerettem a sportágak legnagyszerűbb franchisejának tagja lenni.

A szurkolók Green Bay-ben hihetetlenek. Előttük játszani a Lambeau Field-en ugyanolyan jó volt mint idegenben mert mindig támogattak minket. Nagyon várom a következő lehetőséget de hálát adok a Green Bay Packer korszakért." - szerepelt Hawk hivatalos közleményében.

(nfl.com, Fotó: pdf.masdillah.com)