Reggie Bush-t elküldte a Lions

Reggie Bush ismét csapatot kereshet magának mert a Detroit Lions tegnap bejelentette, hogy megválik a running backtől. Bush két éve csatlakozott a Lions-hoz de a tavalyi szezonban visszaesett a teljesítménye és bokasérülése miatt az utolsó három hónapban szinte használhatatlan volt a csapata számára. Korábban szóba került a fizetéscsökkentés is de a jelek szerint Bush nem ment bele a csökkentésbe.

Bush az első Lions-os évében nagyon jól teljesített, csapatának legeredményesebbje volt az összyardok tekintetében. 1.512 yarddal zárta a 2013-as alapszakaszt ami 1.006 futott és 506 elkapott yardból tevődött össze. A tavalyi szezonban viszont már csak 297 futott és 253 elkapott yardot szerzett.

A sérüléssel bajlódó Bush pechére két csapattársa együttesen kitűnően helyettesítette Őt. Joique Bell igáslóként a földön míg Theo Riddick a levegőben termelte a yardokat. Bell 860 futott (és 322 elkapott), Riddick pedig 316 elkapott yardot szerzett a tavalyi szezonban.

Bush-nak így a szbadügynökpiacon olyan szebb napokat is megélt "veterán" futókkal kell megküzdenie mint Chris Johnson, DeAngelo Williams vagy a nagy valószínűség szerint csapat nélkül maradó Maurice Jones-Drew és Steven Jackson.

Nem lesz egyszerű dolguk hiszen az öt játékos mindegyikét bőven az elérhető legjobb szabadügynök running backek mögött rangsorolják. Az élmezőnyt DeMarco Murray, C.J. Spiller, Ryan Mathews, Frank Gore, Justin Forsett, Shane Vereen és Mark Ingram alkotja.

(nfl.com, Fotó: sportingnews.com)