Három különböző műtéten esett át a Texans linebackere

Egy hónapja kiderült, hogy a Houston Texans védője, Brian Cushing törött csuklóval játszott a tavalyi szezon nagy részében. Most azonban kiderült, hogy nem csak a csuklójával vannak problémák. A linebacker a Houston Chronicle-nek adott interjújában elárulta, hogy a csuklóműtéten kívül az offseasonban meg kellett műteni a bal térdét és a bal bokáját is.

Cushing-ot újonc évében megválasztották az Év legjobb újonc védőjátékosának de pályafutása során szinte minden évben sérülések hátráltatták. A 2011-es alapszakasz óta nem tudott pályára lépni az összes alapszakasz mérkőzésen és a mostani zsinórban a harmadik olyan offseasonja amelyben meg kellett műteni a linebackert.

"Nem ritka, hogy ilyesmi megtörténik. Csak kisebb dolgok vannak itt és ott amelyek a korábbi nagyobb műtétek következményeképpen alakultak ki az egész éves terhelés miatt. Még azért van pár dolog ami még mindig zavar. A beavatkozás mindkét területen sikeres volt és egy nagyon egészséges és produktív szezonra készülünk." - nyilatkozta Cushing.

A 2012-es alapszakaszban csak 5 mérkőzésen tudott pályára lépni mert elszakadt a keresztszalag a bal térdében, 2013-ban eltört a bal lába és elszakadt a külső oldalszalag a bal térdében. Most már minden szezonban visszatérő problémái vannak a bal térdével és ez nem sok jót jelent a jövőjére nézve.

(nfl.com, Fotó: isportsweb.com)