A Jets újraszerződött a korábbi védőjével

A New York Jets Darrell Revis után ismét hazacsábította a csapat korábbi cornerbackjét.

Bejelentették, hogy szerződtették Antonio Cromartie is. A hírek szerint a védővel négyéves, 32 millió dolláros szerződést kötöttek.

A védő a tavalyi szezonban az Arizona Cardinals csapatánál töltötte de azt megelőző négy szezon során a Jets játékosa volt.

Régi-új csapattársával Revis-el a liga egyik legfélelmetesebb cornerback párosát alkották hosszú éveken keresztül és most lehetőséget kaptak a folytatásra.

A Jets új general managere Mike Maccagnan a jelek szerint minden követ megmozgat, hogy újjáépítse a Jets secodaryjét. Az egység volt a defense legsebezhetőbb pontja a tavalyi szezonban.

A tavalyi offseasonban nem ragaszkodtak Cromartie-hoz mert a Jets pályafutása végén eléggé visszaesett a teljesítménye de jó szezont futott a Cardinals-nál. Arizonában teljesen véletlenül az a Todd Bowles volt a defensive koordinátor akit a Jets vezetőedzőjének neveztek ki januárban így teljesen logikus lépésnek tűnik Cromartie újraszerződtetése.

A héten már három játékos érkezett a cornerback sorba ugyanis Revis és Cromartie mellett a Cleveland Browns korábbi védőjét Buster Skrine-t is szerződtették. A hármas érkezése viszont nagyon rossz hír a csapat két évvel ezelőtti választottja Dee Milliner számára aki Achilles-ín szakadásából tér vissza és a jelek szerint nem marad neki hely a kezdőcsapatban.

(nfl.com, Fotó: thejetsblog.com, thejetsblog.metro.us)