A Saints eltradelte Kenny Stills-t a Dolphins-al

A New Orleans Saints igencsak belejött a tradeekbe az idei offseasonban. A general manager Mickey Loomis-nak minden bizonnyal megtetszett a trade business, a tight end Jimmy Graham és a guard Ben Grubbs után elcserélte a csapat wide receiverét Kenny Stills-t is.

Tegnap bejelentették, hogy a Saints eltradelte a wide receiver Kenny Stills játékjogát a Miami Dolphins csapatával. Az elkapó ellenértékeként a Saints megkapja a linebacker Dannell Ellerbe-t és a Dolphins harmadik körös Draft pickjét.

Az üzlet után nyilvánosságra került egy hír miszerint Drew Brees elégedetlen volt Grubbs-al és Stills-el és az irányító döntése miatt kellett távozni a két támadójátékosnak. Valószínűleg Brees véleménye is közrejátszott a döntésben de Grubbs elküldésének biztosan anyagi okai is voltak de Stills-nél már nehéz a fizetési sapkával magyarázni a dolgot.

Stills a 2013-as Draft ötödik körös választottja volt és két profi szezonja alatt csak egyetlen mérkőzést hagyott ki. 1.572 elkapott yardot és 8 elkapott touchdownt szerzett. A tavalyi szezonban a csapat legeredményesebb elkapója volt és késői körös révén csak 633 ezer dollárt foglalt el a fizetési sapkából az idei szezonban és 723 ezer dollárt a következő szezonban.

Mindent egybevetve a Saints eltávolította a tavalyi legeredményesebb elkapóját akinél kevesebbet nem sokan foglalnak el a fizetési sapkából és megkaptak érte egy linebackert aki tavaly a csípősérülése miatt csak egyetlen mérkőzésen tudott pályára lépni.

(nfl.com, Fotó: local10.com, facebook.com/nfl)