Nick Fairley a Rams-nél folytatja

Ndamukong Suh után csapatot talált magának a Detroit Lions másik lejáró szerződésű defensive tackleje is. A védőfalember szerződtetését a csapat vezetőedzője Jeff Fisher jelentette be azon a sajtótájékoztatón amelyen a Rams bemutatta új irányítóját Nick Foles-t.

defensive tackle Nick Fairley egyéves, öt millió dolláros szerződést kötött a Rams-el. A szerződés teljes összege az ösztönző záradékokkal együtt elérheti a 7.5 millió dollárt. Fairley-t a 2011-es Draft első körében választották ki de a sérülései és kiegyensúlyozatlan teljesítménye miatt eddig nem tudta maradéktalanul bebizonyítani, hogy megérte a magas Draft picket.

Bármennyire is kiegyensúlyozatlan volt a múltban szerződtetésével egy brutális védőfal alakult ki St. Louis-ban. Fairley csatlakozik a tackle Michael Brockers, Aaron Donald (a tavalyi Év legjobb újonc védőjátékosa) párosához.

Defensive end poszton pedig Robert Quinn, Chris Long, William Hayes és Eugene Sims rohamozza majd a támadókat. Fisher és a defensive koordinátor Gregg Williams rotálja a defensive lineját és jövőre finoman szólva is tudnak majd miből választani.

(nfl.com, Fotó: sports.yahoo.com, facebook.com/nfl)