Védőfalembert szerződtetett a Cleveland Browns

A Cleveland Browns tegnap bejelentette, hogy szerződtették a Miami Dolphins korábbi defensive tacklejét Randy Starks-t. A védőfalember kétéves, 8 millió dolláros szerződést kötött a z új csapatával.

Starks-t a múlt héten küldte el a Dolphins amivel 5 millió dollárt szabadítottak fel a fizetési sapkából és helyet képeztek a Pro Bowl-er defensive tackle Ndamukong Suh megaszerződének egy részéhez.

A védő hét szezonon keresztül volt a csapat játékosa és tavaly sem teljesített rosszul de Suh érkezésével mindenképpen a tartaléksorban találta volna magát és a Dolphins egy kiegészítőjátékos számára kisebb fizetést is el tud képzelni.

A Browns vezetőségének a jelek szerint nagyon megtetszett a Miami vonal ugyanis a múlt héten szerződtették a Delfinek korábbi wide receiverét Brian Hartline-t is.

Starks a 3-4-es védelemben egyaránt bevethető defensive end és tackle poszton is. A Browns tehetséges de fiatal védőfallal rendelkezik így nagy szükségük volt egy rutinos játékosra akivel rotálni tudják majd az egységüket.

(nfl.com, Fotó: dawgsbynature.com)