Hajnalban letartóztatták, este kirúgta a Ravens

A jelek szerint Ray Rice kísérti a futókat Baltimoreban. A Ravens running backjét Bernard Pierce-t tegnap hajnalban letartóztatták ittas vezetés miatt majd este bejelentették, hogy a csapat megvált a játékostól.

Pierce-t hajnali két órakor állították meg a Maryland-i Towson városában amikor a 2014-es Ford Mustang-ját vezette majd miután megbukott helyszíni teszten bevitték az őrszobára, hogy további teszteket végezzenek el rajta.

A 23 éves Pierce-t a tesztek után szabadon engedték de a running back tisztában volt a helyzetével. A hírek szerint úton a őrszoba felé a következőket mondta az Őt letartóztató rendőrnek.

"Tudja mi történt a legutolsó Ravens játékossal akit letartóztattak ittas vezetés miatt? Holnap elküldenek majd, nem mintha érdekelné.

A szakértők véleménye szerint a cut amúgy is bekövetkezett volna a következő szezon kezdete előtt. A futó a tavalyi szezonban csak két mérkőzésen kezdett, 366 futott yardot és 2 futott touchdownt szerzett. Futókísérletenként 3.9 yardot átlagolt.

Hároméves pályafutása során a Ravens játékosaként 1.334 futott yardot, 5 futott touchdownt és 164 elkapott yardot szerzett. 3.8 futott yardos átlaggal zárt.

A Ravens könnyedén megválhatott Pierce-től ugyanis már hosszabbított a tavalyi legeredményesebb futójával Justin Forsett-el és a következetesség miatt nem is dönthettek volna másként.

(nfl.com, Fotó: wnst.net)