Dwayne Bowe a Browns játékosa lett

Tegnap bejelentették, hogy a Cleveland Browns szerződtette a Kansas City Chiefs korábbi elkapóját Dwayne Bowe-t. A hírek szerint a receiver kétéves szerződést kötött az új csapatával. A szerződés anyagi részleteit egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Minden jel szerint a Browns benne láthatja a csapat következő kezdő elkapóját. Josh Gordon-t újra eltiltotta a liga így a frissen szerződtetett Brian Hartline-t, a tavalyi kezdő Andrew Hawkins-t és a második profi szezonját kezdő Taylor Gabriel-t kell majd legyőznie. Jelenleg kérdést jelent a Browns vezetői számára, hogy Josh McCown vagy Johnny Manziel lesz-e majd a kezdőirányító.

A jelenleg 30 éves Bowe-t a 2007-es Draft első körében választotta ki a Chiefs és nyolc éves pályafutása során 7.155 elkapott yardot és 44 elkapott touchdownt szerzett a csapat játékosaként. 2010-ben beválasztották a Pro Bowl-ba és az All-Pro második keretébe is.

Bowe egykoron csapata legjobb elkapójának számított és a csapat két évvel ezelőtt, ötéves 56 millió dolláros szerződést kötött a receiverrel miután a 2012-es szezonban franchise taggel játszott. A szerződés értelmében 14 millió dollárt foglalt el a fizetési sapkából és 13-13 millió dollárt a következő két évben. A mostani szerződése ennek maximum az ötödét fizetheti majd évente.

(nfl.com, Fotó: proplayerinsiders.com, facebook.com/nfl)