A Jets és a Rams találkozóra hívta Jameis Winston-t

Bár minden abba az irányba mutat, hogy a Tampa Bay Buccaneers a Draft első helyén ki fogja választani Jameis Winston-t de az irányító addig is találkozni fog más csapatok képviselőivel is.

A NFL Media munkatársának,  Ian Rapoport-nak információ szerint a New York Jets a Draft előtt találkozni fog a Florida State korábbi irányítójával.

Egy másik jelentés szerint a St. Louis Rams egy privát edzésen tekinti meg közelről, hogy mire is képes Winston. De itt nem hagyják abba és Oregon-ban ugyancsak egy privát edzésen megfigyelik Marcus Mariota-t is.

Bármelyik csapat is szeretné megszerezni a két irányító valamelyik a döntés a Buccaneers kezében van. Az első helyen Ők nevezik meg az 1/1-est.

"Mindketten győztesek, mindketten okosak, mindketten megnyerték a Heisman Trophy-t és mindketten kivívták csapattársaik és edzőik tiszteletét. Ezért olyan nehéz dönteni kettejük között - ha ezt az utat választjuk." nyilatkozta Jason Licht a tbo.com-nak adott interjújában.

A Bucs general manager nyilatkozata kicsit sejtelmesre sikerült és pár elemző felvetette, hogy a csapat egy megfelelő ajánlat esetén eltradelné az első választás jogát. Irányító több csapatnak is kellene így nem lehetetlen, hogy hatalmas meglepetést okozva még a végén megjelenik valaki az első helyen.

A két új érdeklődő csapat közül a Jets a hatodik, a Rams a 10. helyen fog választani az első körben. A Jets QB gondokkal bajlódik és alanyi jogon is megszerezhetik az egyik irányítót (valószínűleg Mariota-t) de erre a 10. helyen tanyázó Rams-nek nincs sok esélye. Elcserélték Sam Bradford-ot Nick Foles-ra így valószínűleg nem tradelnének fel egy QB-ért. Inkább csak kielemzik a piacot, hogy tisztában legyenek a játékosok pontos értékével.

A játékosok bármelyik csapat megkeresését visszautasíthatják de egyikük sem mondott nemet az érdeklődőknek. Vagy el tudják magukat képzelni a Jets és a Rams irányítójaként vagy pedig csak attól félnek, hogy rontana a megítélésükön ha bárkinek is nemet mondanának.

(nfl.com, profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: cbssports.com)