Győzelem, súlyos sérüléssel

Előzmények: Russell Gage a heti edzések alatt olyan súlyosan megsérült, hogy ki kell hagynia a szezont. Tényező? Talán nem, hiszen Gage már a tavalyi szezont is szkippelte, hasonló okok miatt. Ráadásul úgy fest, Trey Palmer tudja őt pótolni.

Az áldozat: Sajnos a mérkőzésen is volt sérülés. John Wolford, a harmadik számú irányító nyaksérülés miatt került kórházba. Friss jelentések szerint tudja mozgatni végtagjait.

Kyle Trask megemberelte magát. Nem adta el a labdát, 106-os passer ratinggel dolgozott ami nem csúcs teljesítmény, de már a jobbak közül való.

Futójáték ismét nem volt. Nagyon nem. Sean Tuckernek volt egy nagy játéka, de ezen kívül néma csend. Ke'Shawn Vaughn négy kísérletből például mínusz 8 yardot "hozott". Persze nehéz is úgy, ha saját tight ended(Cade Otton) fellök.

A falban most már játszottak a kezdők közül is, kivéve két helyen. Center poszton, ahol Nick Leverett kezdett. Ennek gondolom óvatossági okai vannak. Vak oldalon pedig Matt Feiler és Brandon Walton voltak bevetve.

Trey Palmer egyszer ért labdához, az touchdown lett.

Az eredményből látszik, a védelmek domináltak. A Bucs annak ellenére tette ezt, hogy nem igazán tudtak odaérni az ellenfél irányítóihoz. Dee Delaney jegyzett egy interceptiont és két fumble recovery is volt. Egyik közülük ugyancsak Delaney nevéhez kötődik.

Rodrigo Blankenship kettőt is hibázott (55 és 35 yard) Camarda egyik puntjánál is volt egy elég rosszul kinéző, 31 yardos visszahordás.

Forrás:

Bucs Blog

Fotó: buccaneers.com