Milyen posztra válasszanak a Drafton: Buffalo Bills

A Buffalo Bills igen érdekes rosterel rendelkezik, nagyon aktívak voltak az idei piacon, főként tradeekkel erősítették meg a csapatukat.

Nem rendelkeznek első körös Draft pickel a tavalyi Sammy Watkins trade kapcsán így (ha nem tradelik feljebb magukat) akkor az 50. helyig kell várniuk az első idei pickjükért.

Így értelemszerűen nem szerepelnek a fő Mock Draftokban és nem pályázhatnak Top játékosokra (legalábbis előzetesen Topnak tartott játékosokra).

Legnagyobb hiányposztok: QB, G, LB, DT, TE

Választások: 6

Draft pickek: Kör 2 (50), Kör 3 (81), Kör 5 (155), Kör 6 (188), Kör 6 (194), Kör 7 (234)

A legnagyobb kérdés Buffaloban jelenleg az, hogy ki lesz a csapat kezdő irányítója a következő szezonban. Jelenleg négy irányító szerepel a rosterükön. A tradeel megszerzett Matt Cassel, a korábbi elsőkörös választottjuk E.J. Manuel, a draftolatlan Jeff Tuel és a szabadügynökpiacról szerződtetett Tyrod Taylor.

Ryan Ryan versenyt hirdetett az irányítók között, papíron mindenki számára elérhető a kezdő poszt de nagy meglepetést okozna ha a végén nem a Cassel - Manuel páros valamelyike futna be. Cassel a rutinja, Manuel pedig az elsőkörös mivolta miatt pályázik a posztra és mivel négy irányítóval rendelkeznek így biztosan nem QB-t fognak választani elsőként.

Ha megvan az irányító akkor biztosítani kell a védelmét és a Bills guard sorára ráfér az erősítés. Jelenleg Cyril Richardson, Kraig Urbik és Chris Williams áll a csapat rendelkezésére a tapasztalattal rendelkező játékosok közül. A rosteren található többi guardjuk még nem lépett pályára a ligában így nagy valószínűség szerint erre a posztra választanak majd elsőként.

A védelem Jim Schwartz irányítása alatt nagyon jól teljesített a tavalyi szezonban. Az engedett pontok és az engedett yardot tekintetében a negyedikek, míg az engedett passzolt yardok tekintetében pedig a liga harmadik legjobb egysége volt a Bills defense. A futás ellen a 11. helyen zártak így valószínűleg a védőfal közepére fognak erősíteni.

Ráadásul az új defensive koordinátor érkezésével sémát vált az együttes így ennek megfelelően bele kell nyúlni a rosterbe és egy defensive tacklet biztosan kiválasztanak majd a Drafton. A linebacker Kiko Alonso a LeSean McCoy trade miatt a Philadelphia Eagles-hez távozott és a középső linebacker Brandon Spikes pedig csapat nélkül maradt így linebacker poszton is erősítésre szorul a csapat.

Egy nagyon jó szerződésért megszerezték a Miami Dolphins futójátékosát Charles Clay-t akit az utóbbi évekhez hasonlóan itt is tight endként fognak bevetni. Clay eredményesen termeli a yardokat de a stílusa miatt szükség lesz egy blokkoló tight endre.

Prospects associated with the Bills:

Vic Beasley, OLB, Clemson: Rex Ryan elégedett volt vele a Combine-on

Carl Davis, DT, Iowa: A DT ellátogatott a Bills-hez

Nate Orchard, DE, Utah: A Utah játékosa találkozott a Bills vezetőségével

Clive Walford, TE, Miami (Fla.): Walford találkozott a Bills vezetőségével a Combine alatt

(nfl.com, Fotó: fansided.com, syracuse.com, fansided.com, riggosrag.com)