Michael Crabtree Oaklandben folytatja

Végre sikerült elkapót szerződtetni Oaklandben. A Raiders hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette a szabadügynök Michael Crabtree-t.

Az elkapó egyéves, 3.2 millió dolláros szerződést kötött a csapattal. A szerződés teljes összege az ösztönző záradékokkal együtt elérheti az 5 millió dollárt.

Crabtree nem költözik messzire ugyanis a San Francisco 49ers elsőkörös választottja volt a 2009-es Drafton és eddigi profi pályafutása során mindvégig a csapat játékosa volt. Az Around The NFL Top 101-es szabadügynök listáján a legjobb még elérhető játékosnak rangsorolták.

A Raiders mellett a Miami Dolphins volt a fő érdeklődő és Delfinek vezetősége fel is ajánlott számára egy szerződést de az elkapó kevesellte a felajánlott bért.

Hosszú hetek után végre sikerült elkapót szerződtetnünk aki ugyan nem egy Randall Cobb, Jeremy Maclin kaliber de sokat dobhat a támadóegységen. A James Jones, Rod Streater, Andre Holmes trió mellett egy minőségi játékossal bővült a receiver sor és a hírek szerint Crabtree szerződtetése ellenére is elkapót húzunk majd az első körben.

bejegyzesraidersbanner.jpg

Forrás:

Oakland Raiders Hungary

raiders.blog.hu

(nfl.com, Fotó: twitter.com)