Átment az orvosi felmérőn a Draft legjobb running backje

A Georgia running backjének, Todd Gurley-nek elszakadt a keresztszalagja tavaly novemberben így a csapatok érthető módon aggódtak a sérülése miatt. A futó hétvégén újból átesett egy orvosi vizsgálaton és az eredmények szerint megfelelően halad a rehabilitációja és teljesen egészséges lesz az edzőtábor kezdetére.

Gurley korábban is elsőkörös ígéretnek számított és a mostani eredmény megerősítette a pozícióját. Az NFL Media elemzőjének, Daniel Jeremiah-nak a listáján az idei évfolyam 12. legjobb játékosának és a legjobb running backként rangsorolja.

Futó poszton problémákkal küzdő csapatból pedig nincs hiány ugyanis az Arizona Cardinals-nak, a Baltimore Ravens-nek, a Dallas Cowboys-nak és a San Diego Chargers-nek is szüksége van kezdő runing backre. Emellett a Minnesota Vikings is feliratkozhat a listára ha a Draft előtt eltradelik Adrian Peterson-t.

Nem Gurley volt az egyetlen idei játékos aki a hétvégén átesett az orvosi felülvizsgálaton. A Texas A&M offensive tackleje Cedric Ogbuehi (térd), az Arizona State wide receivere Jaelen Strong (csípő) és az Indiana running backjét Tevin Coleman-t (láb) is megvizsgálták a hétvégén.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)

Címkék: nfldraft, toddgurley