Draft Preview - Tight end-ek

A Panthers.com minden posztot meg fog vizsgálni a Draft napjáig az NFL Media draft elemzőjével, Mike Mayock-al. Minden poszton Mayock kiemeli az öt legjobb játékost, egy kiemelkedő teljesítményt a Combine-ról, és hozzáadnak egy kis helyi ízt.

MIKE MAYOCK TOP5

 

Maxx Williams (6-4, 249, Minnesota)

Bejelentkezett az NFL Draft-ra a másodéves szezonja után, és széles körben Top tight end az osztályban. Iskola rekordot ért el a tight end-ek között 569 yardot és nyolc touchdown-t szerezve 2014-ben. Apja és nagyapja is játszott az NFL-ben. Van lehetősége arra, hogy nagy játékokat csináljon a passzjáték során, és valószínűleg egy második körös pick lesz.

Clive Walford (6-4, 251, Miami (Florida))

Negyedéves játékos, veszélyt jelent a passzjátékban, és megbízható blokkoló. Karrierje során 121 elkapást, 1753 yardot és 14 touchdownt ért el - hetet 2014-ben. Sokoldalú tight end, az előrejelzések szerint harmadik fordulós választás.

Blake Bell (6-6, 252, Oklahoma)

Miután játszott irányítót és egy erős red zone rusher volt három évig, Bell tight end lett senior szezonjában. 16 elkapást, 214 yardot és négy touchdownt szerzett. Sokat kell tanulnia, mint tight end, de érdekes atlétikai képességekkel büszkélkedhet. Mayock magasabb rangsorolja, mint a legtöbben, akik szerint egy késői körös pick.

Nick O'Leary (6-3, 252, Florida State)

Megnyerte a Mackey Award-ot, mint az ország legjobb tight end-je 2014-ben. három éves kezdő pályafutását a Seminoles-ben minden idők legjobb tight end-jeként fejezte be, 114 elkapással, 1591 yarddal és 18 touchdown elkapással. Nem rendelkezik elit atletikus képességekkel, de következetesen megtalálja a módját, hogy hatékony legyen passz elkapóként és blokkolóként. Előrejelzések szerint egy középső körös választás.

Tyler Kroft (6-5, 246, Rutgers)

Áttörést ért el a másodéves szezonjában, amikor összesen 43 elkapást, 573 yardot és négy touchdownt szerzett, Kroft azonban 24 elkapással 269 yardot ért el 2014-ben. Hatékonyságga aggodalomra ad okot, de a küszködő Rutgers offense nem adott Kroft-nak sok lehetőséget a virágzásra. Valószínűleg egy másik középső körös választás.

KITŰNŐ COMBINE

Mycole Pruitt (6-2, 251, Southern Illinois)

Az első helyen végzett a tight end-ek között a Combine-on 4,58-as 40 yardos eredményével és 38 inch-es súlypont emelkedésével. A Missouri Valley Conference rekordere elkapások (211), yardok (2601) és elkapott touchdown-ok (25) tekintetében a tight end-ek között.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: si.com, allgbp.com,