A Bengals egyéves hosszabbítást kötött a vezetőedzőjével

Marvin Lewis még egy évet kapott Cincinnati-ben. A Bengals tegnap egyéves szerződéshosszabbítást kötött a vezetőedzőjével. Lewis korábbi szerződése az idei szezon után lejárt volna és a szakértők véleménye szerint a szezon végkimenetele végleg megpecsételte volna a vezetőedző sorsát de a mostani hosszabbítással még egy év haladékot kapott.

Lewis már 12 szezon óta tölti be a Bengals vezetőedzői posztját és az alapszakaszban 100–89–2-es mérleget szerzett ami 52.9%-nak minősül. 3 alkalommal megnyerte az AFC Északi csoportját és hat alkalommal bejutott a playoffba is. Ezzel nem is lenne nagy probléma de a rájátszásban 0-6-os mérleggel rendelkezik.

A vezetőedzőt 2003-ban nevezték ki a csapat élére és munkája azonnal meglátszott a Bengals-on. Hat negatív mérlegű szezon után két 8-8-as majd egy 11-5-ös szezonnal kezdett de az igazán kiugró teljesítmény azóta sem következett be. Az utolsó négy szezon mindegyikében bejutottak a rájátszásba de valamire még mindig szükségük van ami átlendítené Őket a holtponton.

(nfl.com, Fotó: bengals.com)