A Titans megtalálta az új vezetőedzőjét

A hírek szerint a Tennessee Titans megtalálta a csapat új vezetőedzőjét. A Titans a Cincinnati Bengals támadó koordinátorát, Brian Callahant szerződteti vezetőedzőnek, jelentette az NFL Network Insidere Tom Pelissero.

Callahan tegnap már a második interjún volt a csapatnál és annak ellenére maradt, hogy az Atlanta Falcons és a Carolina Panthers megüresedett vezetőedzői posztjaira is interjúja volt. A Titans vezetősége nem akarta elengedni és a hírek szerint jelenleg a szerződését véglegesítik.

A Titans tulajdonosa, Amy Adams Strunk és Ran Carthon general manager olyan edzőt keresett, aki új irányba tereli a franchiset és az elmúlt szezonbéli teljesítménye alapján Callahan-t tökéletesnek találják erre a feladatra. A 39 éves Callahan első NFL-es vezetőedzői munkája során a január 9-én kirúgott Mike Vrabel utódja lesz.

Callahan pótlását illetően a Bengalsnak van egy belső jelöltje Dan Pitcher irányítóedző személyében, jelentette az NFL Network Insidere Ian Rapoport. A Bengalsnak azonban lesz konkurenciája, mivel Pitcher a héten a Patriots, a Raiders és a Saints csapatánál is interjúra készül az üresen álló támadókoordinátori pozícióra.

Fotó: sportsnet.ca