Melyik posztokra válasszanak a Drafton: Green Bay Packers

A korábbi évekhez hasonlóan a Green Bay Packers idén sem a szabadügynökpiacról erősíteni meg a keretét. A Packers kerete tartalmazza a legtöbb olyan játékost aki soha sem lépett pályára más csapat játékosként az NFL-ben így nyugodtan mondhatják, hogy a bevált recepten ne változtass.

Erősítésre persze szükségük van mert annak ellenére, hogy nem szeretnek a szabadügynökpiacról erősíteni azért persze minden évben vannak távozók. Az idei szezonban távozott a cornerback Tramon Williams, Davon House, a linebacker A.J. Hawk, a running back DuJuan Harris és a wide receiver Kevin Dorsey.

Legnagyobb hiányposztok: ILB, CB, TE, DL, OL

Pickek száma: 9

Draft pick: Kör 1 (30), Kör 2 (62), Kör 3 (94), Kör 4 (129), Kör 5 (166), Kör 6 (206), Kör 6 (210), Kör 6 (213), Kör 7 (247)

A legnagyobb hiányposztnak a cornerback poszt mutatkozik és minden jel szerint ide fognak húzni a Draft első körének a végén. Ettől azonban eltérhetnek hiszen az első kör végén a csapatok több alkalommal is változtatnak az előzetes stratégiájukon és kihúzzák az egyik hiányposztjuk legerősebb, még elérhető játékosát.

A második legnagyobb hiányposztnak a tight end poszt tűnik mert az Andrew Quarless, Richard Rodgers páros a tavalyi szezon alapján nem jelent hosszútávú megoldást. Ide mindenképpen választanak majd a második napon. A második nap másik posztja a tight end mellett minden bizonnyal a linebacker lesz. Az persze az elérhető játékosoktól függ, hogy melyik posztot melyik körben fogják megerősíteni.

A Packers-nél a falak is erősítésre szorulnak és a roster alapján a defense line szorul nagyobb erősítésre. Ide defensive tackle várható. A támadófal erősebben fest de ide a sérülések miatt kell majd választaniuk a Drafton.

Mock draft:

Brian Baldinger: Jalen Collins, CB, LSU

Bucky Brooks: Randy Gregory, OLB, Nebraska

Charley Casserly: Jalen Collins, CB, LSU

Charles Davis: Jalen Collins, CB, LSU

Daniel Jeremiah: Marcus Peters, CB, Washington

Lance Zierlein: Jalen Collins, CB, LSU

Akikkel kapcsolatba lépett a Packers:

Privát edzésen vett részt: Darryl Roberts, CB, Marshall, 

Ellátogatott a csapathoz: Ricky Collins, WR, Texas A&M-Commerce, Paul Dawson, ILB, TCU, Darius Kilgo, DT, Maryland, Denzel Perryman, ILB, Miami (Fla.), Bryce Petty, QB, Baylor, Clive Walford, TE, Miami (Fla.), Tray Walker, CB, Texas Southern

(nfl.com, Fotó: scrippsmedia.com, profootballspot.com, armantitletown.com)