Dotson véget vetett a holdoutnak, egyelőre új szerződés nélkül

Az elmúlt napok hírei arról szóltak, hogy Demar Dotson nagyon is elégedetlen jelenlegi szerződésével, és úgy döntött teljes egészében bojkottálja saját felkészülését. Nem kívánt megjelenni a holtszezon edzésein, míg új kontraktust nem kap.

A tegnapi napon azonban úgy döntött véget vet a holdoutnak, ugyanis nem akarja megkockáztatni, hogy bírságot kapjon a jövő heti kötelező programok kihagyása miatt. A Tampa Bay Times, és azon belül is Greg Auman értesülései szerint azonban itt merőben többről van szó.

Ugyanis a Bucs felajánlott egy új szerződést Dotsonnak, ami a 10 legjobban fizetett játékos közé repítette volna, ami a jobb oldali tackle pozíciót illeti, azonban Dotson még ezt is keveselte, és visszautasította ezt a bizonyos ajánlatot. Pedig ha a 10 legjobban fizetett játékos szerződését nézzünk ezen pozícióban, akkor ez minimum 1,2 milliós évi emelést jelentett volna a játékosnak.

Mivel Dotson nem fogadta el az ajánlatot a Buccaneers állítólag végérvényesen vissza is vonta azt. Majd az sem segített a tackle helyzetén, hogy Patrick Omameh kezdett gyakrolni helyette kezdő pozícióban. Aztán a Bucs rádobott még egy lapáttal, és a médiát fegyverként felhasználva, burkoltan, Gyurcsány Fecót megszégyenítő módon kijelentette, ha bárki nem akar megjelenni a kötelező minitáborban, hát annak el lehet innen menni kérem szépen.

Így állítólag ilyen felindulásból döntött úgy Dotson, hogy gyorsan visszatér a pályára. Persze mindazonáltal senki nem lenne meglepve ha hamarosan megegyeznének a felek, és Dotson aláírná új kontraktusát.

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com