Benjamin örül a visszatérésnek

Az elkapó Kelvin Benjamin visszatért egy combhajlító sérülés után és alig vártja, hogy ő, az újonc Devin Funchess és az offense többi tagja tényleg beinduljon.

"Van egy csomó." mondta Benjamin. "Az O-line meg lett erősítve, ez a legfontosabb dolog, így meg tudjuk védeni Cam (Newton)-t így tudja olvasni a játékot és oda dobni a labdát. Van egy csomó playmaker körülötte - a futóktól kezdve az elkapókon át a tight end-ekig."

Benjamin csak nézte, ahogy Funchess elkezdte felépíteni az összhangot Newton-nal az OTA első két hetében, majd Benjamin végre csatlakozhatott hozzájuk.

"Jól érzem magam, jó volt csatlakozni." mondta Benjamin. "Még mindig vigyáznunk kell a sérüléssel, nem akarom siettetni a dolgokat."

A head coach asszisztens/secondary edző Steve Wilks már érzi a veszélyt, amit Benjamin és Funchess jelenthet együtt.

"Mint secondary edző, és látva mindent ott hátul, azt hiszem, ezek a srácok jók lesznek." mondta Wilks. "Az, hogy két ilyen magas srác van ott, egy rémálom lesz minden secondary edzőnek. Nagyon izgatott vagyok az offense-el kapcsolatban."

Csakúgy, mint Benjamin, a cornerback Bene Benwikere is lassan dolgozott a visszatérésen a combhajlító sérülése után. Mindkét játékos ott akar lenni a jövő héten, amikor a Panthers lezárja a holtszezonbeli edzés programot egy három napos kötelező minicamp-el, amely kedden kezdődik.

A defensive end Frank Alexander korlátozott munkát végzett egy lágyék sérülés miatt az OTA utolsó napján. A cornerback Garry Peters és a safety Roman Harper felmentést kapott az edzések alól, hogy személyes ügyeket intézhessenek.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: rantsports.com