Lövöldözés miatt letartóztatták a Packers tight endjét

A játékosok nagyon unatkoznak az offseasonokban és igen sok esetben sikerül döbbenetes hülyeséggel előrukkolniuk. Az önkéntes edzések és az edzőtábor kezdete között a játékosok rengeteg szabadidővel rendelkeznek és hülyébbnél hülyébb dolgokat sikerül elkövetniük. Az új "áldozat" a Green Bay Packers tight endje Andrew Quarless volt.

A 26 éves támadójátékos a hideg Green Bay-ből elutazott Miamiba és a jelek szerint igencsak megsütötte a nap. Quarless szombat hajnalban egy parkolóházból akart távozni a Porschejával de megtetszett neki egy csapat hölgy akik egy másik autóban tartózkodtak.

Nem tudni pontosan mivel próbálkozott de az egésznek szóváltás lett a vége és a Packers játékosa kétszer is elsütötte a nála levő pisztolyt. Senkit sem talált el de így is komoly bajba keveredett a játékos.

Miután Quarless rájött, hogy mekkora hülyeséget csinált elmenekült a helyszínről és megpróbálta elrejteni a fegyverét. A rendőrök végül nem messze az eset helyszínétől hajnali 5:35-kor letartóztatták és megtalálták a virágosládába rejtett pisztolyát is.

Quarless ötéves pályafutása során mindvégig a Packers játékosa volt és a tavalyi idényben karrierjének legjobb szezonját futotta. 29 elkapásból 323 elkapott yardot és 3 touchdownt szerzett. A felkészülési időszaka nagyon jól sikerült, több szerepet szánnak neki az idei szezonban és Aaron Rodgers véleménye szerint kiugró szezon előtt áll a tight end.

Az NFL biztosan nem fog büntetés nélkül hagyni egy ilyen ügyet és biztosan lőttek Quarless kiugró szezonjának. Az igaz, hogy nem fog egész szezonos eltiltást kapni de pár mérkőzésről biztosan hiányozni fog. Jelenleg a börtönbüntetés sincs kizárva és az sem biztos, hogy a tight end a Packers játékosaként fog nekivágni a következő szezonnak.

(nfl.com, Fotó: newsday.com, lombardiave.com)