A Bengals sztárelkapója nem sürgeti az új szerződését

A Cincinnati Bengals tavaly aktiválta A.J. Green ötödik éves opcióját így a fiatal wide receiver már csak az idei szezonra rendelkezik profi szerződéssel.

Green csapatának legjobb elkapója, liga szinten az elithez tartozik és mindennek ellenére mégsem kezdte el a szokásos hisztit, hogy minél hamarabb alá akarja írni a megszerződését hanem szép csöndben megvárja a szezon végét.

Meg lehet érteni az elkapót hiszen az opciós évében is 10 millió dollárt fog keresni és pontosan tudja, hogy a Bengals mélyen a zsebébe fog nyúlni ha meg akarja Őt tartani a következő szezonokra is.

"Nem csak az új szerződésemmel akarok foglalkozni. Nem ezért vagyok itt. Nem sérültem meg, jól vagyok. Meg tudom várni a szezon végét, hogy aláírjam az új szerződésemet. Tudom, hogy eljön az az idő is." - nyilatkozta Green.

Green a 2011-es Draft negyedik választottja volt és a négy profi szezonja alatt 4.874 elkapott yardot és 35 elkapott touchdownt szerzett. Mind a négy szezonjában beválasztották a Pro Bowl keretbe és két szezonban is bekerült az All-Pro második keretébe is.

A számok magáért beszélnek és számíthat Andy Dalton támogatására is hiszen az irányító vesztené a legtöbbet azzal ha 2016-ban már új csapat játékosaként lépne pályára a kedvenc elkapója. 

(nfl.com, Fotó: plus.google.com)