Három mérkőzéses eltiltást kapott a Packers védője

A liga vezetősége három mérkőzéses eltiltással büntette a Green Bay Packers defensive tacklejét Letroy Guion-t. A védőfalember karrierjének legjobb szezonját futotta a tavalyi szezonban de a mostani büntetés miatt a szezon elején át kell adnia a kezdőbeli helyét. Guion-t a februári ügye miatt tiltották el.

A védőfalember az autójával haladt amikor is egy rendőrségi ellenőrzésbe botlott. A hírek szerint azért állítottak meg mert kóválygott a sávok között. Az igazoltató rendőr marihuána szagot érzett majd átkutatták az autóját. Az átkutatás során Guion autójában 357 gramm marihuánát, 190.028,81 dollárt és egy félautomata fegyvert találtak.

Guion a tavalyi offseasonban Raji helyettesének érkezett a Minnesota Vikings csapatától de a falember kiesése miatt az összes mérkőzésen kezdőként lépett pályára. Karrierjének legjobb szezonját futotta, 32 tacklelel, 3.5 sackel és 1 kierőszakolt fumblelal zárta a szezont. A letartóztatásakor mindenki biztosra vette, hogy elküldi a Packers de végül egyéves szerződéshosszabbítást kötöttek vele.

(nfl.com, Fotó: packersnews.com)