Panthers poszt preview: Irányítók

Az éves poszt preview sorozat a QB-kal kezdödik, egy stabil csoport, amit a franchise újabb öt évre leigazolt arca vezet.

Cam Newton

Egy kihívásokkal teli szezon után az irányító Cam Newton az ötödik edzőtábort kezdi, egészségesen és egy ötéves szerződés hosszabbítással. 2014-ben 3127 passzolt yardot, 18 TD passzt, és 12 interceptiont dobott. 539 yardot futott és csapat legjobbja volt öt futott touchdown-nal. Két touchdown passzt adott karrierjének első rájátszás győzelme során az Arizona Cardinals ellen az NFC Wild Card meccsen.

Derek Anderson

Az egyik legmegbízhatóbb tartalék az NFL-ben, két meccsen kezdett a sérült Newton helyett 2014-ben és mindkét meccset megnyerte a Tampa Bay Buccaneers ellen. Összesen 701 passzolt yardot és öt touchdown-t dobott interception nélkül. Az ötödik évet kezdi Newton elsőszámú helyetteseként.

Joe Webb

Tavaly, első Carolina-i szezonjában hét meccsen játszott. A tartalék QB volt Anderson két kezdő meccsén, valamint játszott wide receiver-t és a speciális csapatban is pályára lépett. Volt egy elkapása (16 yard), egy touchdown-t megakadályozó special team tackle-je az Atlanta-i Devin Hester ellen, és volt két kickoff visszahordása (53 yard).

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: chatsports.com