Arizonában ismét összeáll a Palmer-Gresham páros

Az Arizona Cardinals bejelentette, hogy szerződtette a Cincinnati Bengals korábbi tight endjét Jermaine Gresham-et amivel. Az egykori elsőkörös tight end csatlakozik korábbi irányítójához Carson Palmer-hez.

A csapat vezetőedzője még nagyobb hangsúlyt akar fektetni a passzjátékra és John Carlson visszavonulása miatt szüksége volt egy megbízható tight endre. A Larry Fitzgerald, Michael Floyd, John Brown elkapósor igen ütőképesnek tűnik de a Darren Fells, Troy Niklas tight end páros elég erőtlennek nézett ki.

Gresham meglepően sok időt töltött el a szabadügynökpiacon aminek oka a tavalyi szezon végén elszenvedett sérülése. A tight endet márciusban az Oakland Raiders akarta szerződtetni de a problémák miatt újra meg kellett műteni a hátát.

Gresham ötéves pályafutása alatt 2.722 elkapott yardot és 24 elkapott touchdownt szerzett. Évente átlagosan 56 elkapással, 544 elkapott yarddal zárt és a Pro Football Focus felmérése szerint a tavalyi szezonban a liga harmadik legjobban blokkoló tight endje volt.

(nfl.com, Fotó: nfl.com)