A Texans-t sem érdekli a korábbi elit safety

Justin Simmons továbbra is az egyik legjobb elérhető szabadügynök a piacon azonban egyelőre nem kapkodnak a játékos után. Az is kiderült, hogy a hírek ellenére a Houston Texans sem fogja szerződtetni a védőt.

A Texans még nem nyújtott be szerződési ajánlatot Simmonsnak, jelentette Aaron Wilson a KPRC2-től. Ez a jövőben talán változhat, de az érdeklődés hiánya a nyár közepén azt sugallja, hogy a Texans elégedett a jelenlegi opcióival a safety poszton. Simmons-t a Broncos az offseason elején engedte el, és úgy tűnik, nem került közel a megállapodáshoz egy új csapattal.

A Broncos-al való újraegyesülés sem várható, bár a legutóbbi frissítés ezen a fronton még azelőtt történt, hogy a csapat úgy döntött, hogy megválik Caden Sternstől. A Broncos jelenleg a liga legalja közelében helyezkedik el a fizetési sapka tekintetében, a 7,8 millió dolláros szabad keretével. Simmons a maga részéről azonban nem a pénzügyeket nevezte meg elsődleges prioritásként.

A 30 éves játékos célja, hogy a következő szerződésével egy végső győzelemért küzdő csapathoz csatlakozzon, amely valószínűleg alacsonyabb áron fog bejelentkezni, mint a 15,25 millió dolláros korábbi átlagfizetése.

Simmons 30 interceptionjével, amióta 2016-ban csatlakozott a ligához, vezeti az NFL-t ebben az időszakban és a teljesítménye bármelyik csapatban értékes játékossá tenné őt. Az elmúlt öt szezonban két Pro Bowl és négy második csapatos All-Pro tagságot szerzett, így legalább rövid távon számítanának rá, hogy a következő munkaadójánál is ütőképes védő marad.

Fotó: broncoswire.usatoday.com, usatoday.com