Vikings Training Camp előzetes - Defensive line

Training Camp_6DLEz a védelem alapja, ebben a pozícióban ha nincs megfelelő ember nagy bajban van a csapat a meccseken. Szerencsére nálunk kiváló adottságokkal bíró játékosok vannak a kezdőben, de még a cserék között is, akik hétről-hétre hozzák a kötelezőt.

Mike Zimmer érkezésével alaposan defense orientált csapat lettünk és ez meg is látszott már tavaly is, mikor láthattuk, hogy a védelmünk sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint a korábbi idényekben. DL poszton 14 játékosunk van, de nyilván nem lehet mindenki kezdő. Éppen ezért nagy verseny várható a csapatba kerülésért.

Az alap felállás a Griffen-Floyd-Joseph-Robison négyes. Itt talán nem is kell senkit sem cserélünk. Griffen megörökölte a kezdő pozíciót a fal jobb szélén és rögtön egy bombasztikus szezont produkált.  Floyd és Joseph a fal közepén jól szűrték a futásokat és rendre tolták vissza a támadófalat. A másik oldalon Robison talán egy kicsit visszavett a lendületből, nem pörgött annyira, mint korábban.

Csereemberek közül Tom Johnson volt még a tavalyi év egyik legjobbja. 6,5 sacket ért el, ami egész jó egy cserétől, bár a szezon végére a bekövetkezett sérülések miatt párszor kezdő is volt.

Scott Crichton egy ígéretes játékos, de sajnos úgy hozta az élet, hogy eddig nem kapott szerepet, de talán majd most. Stephen és az újonnan érkezett Danielle Hunter is jó eséllyel pályázik a backup szerepre.

A többiek töltelékemberek lesznek majd jó eséllyel, de talán a tartalékok közé valamennyi odafér.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com