Jordan Addison nyilatkozott a rendőrségi ügyéről is

Mint ismeretes a Vikings idén első körben kiválasztott elkapója a múlthéten egy kis összetűzésbe keveredett a hatóságokkal. Pontosabban az összetűzés nem megfelelő jelző, igazából többszörös sebességtúllépés miatt igazoltatták őt az egyik hajnalban Minneapolis egyik autópályán.

Jordan Addison a 55 MPH sebességhatárral megjelölt útszakaszon 140 MPH-val haladt, aminek következtében rendőrségi igazoltáson esett át. Az igazoltatás körülbelül 20 percig tartott. Később kiderült, hogy állítólag a kutyájával volt valami baj és erre hivatkozva lépte túl a sebességet. Az, hogy ebből mi igaz azt csak ő tudja, de én azt mondom, ha John Wick-et annak ellenére is szeretjük, hogy a 487 embert megölt a kutyája miatt, akkor egy kis gyorshajtás nem lehet baj.

Viccet félretéve, Addison azóta többször nyilatkozott és mindannyiszor megbánást tanúsított és ígéretet tett arra, hogy többet ilyet nem tesz.

Az újonc elkapó egyébként rendesen megjelent az edzőtáborban és végzi az edzéseket. Hatósági eljárás valószínű lesz, ami miatt lehet bebocsátást nyer a bíróságra, de itt még kérdés, hogy a liga hogy reagál. Eltiltás talán nem vár rá, mert azért ez nem nagyon összehasonlítható az ex-Raiders elkapó, Henry Ruggs III ügyével, aki szintén gyorshajtott, viszont ő balesetet is okozott, ami miatt egy ember halálra égett az autójában.

Addison elmondta, hogy tanult az esetben és mindent megtesz, hogy ez ne fordulhasson elő. Áldottnak érzi magát, hogy itt lehet a csapatnál és most a tanulásra fog összpontosítani. Elmondta továbbá, hogy mind a vezetőedző, mind pedig a GM nem volt boldog a tette miatt, részleteket nem árult el, de azt mondta, hogy határozottan csalódottak és idegesek voltak, de támogatásukat fejezték ki irányába.

Bízzunk benne, hogy tényleg tanul az esetből és csak arra koncentrál ami miatt itt lehet, Jefferson úgyis azt mondta, hogy most minden más mellékes, csakis a Super Bowl megnyerése a cél.

Forrás:

Minnesota Vikings Magyarország

hungarianvikings.com

Fotó: foxnews.com