A Dolphins visszavitte Josh Freeman

A Miami Dolphins napokkal az elküldését követően újra szerződtette Josh Freeman-t. Az irányítót múlt hét pénteken küldte el a Dolphins. Négy nappal később, a tegnapi napon a játékos édesapja és ügynöke megerősítette a hírt, hogy a Dolphins ismét szerződtette a fiát.

Ez egy elég furcsa lépés, hogy valakit pár nappal az elküldését követően visszavisznek egy adott csapathoz. Pár esetben azonban mégis előfordul amikor egy korábbi magas összegű szerződésből egyszerűbb cut-al kilépni majd egy újat kötni. Jelen esetben ez nem lehet magyarázat mert Freeman korábban is egyéves szerződéssel rendelkezett.

Freeman-el újra a fedélzeten továbbra is megmaradt az erősorrend. A kezdő Ryan Tannehill, az elsőszámú tartalék Matt Moore és Freeman a harmadik számú irányító. A Dolphins Freeman újraszerződtetése mellett szerződtette McLeod Bethel-Thompson-t is aki a tavalyi szezont a Dolphins gyakorlócsapatában töltötte.

Freeman a 2009-es Draft elsőkörös pickje volt. Pályafutásának első négy szezonjában 57 mérkőzésen szerepelt de az utóbbi két évben négy csapatot is megjárt és csak 4 mérkőzésen léphetett pályára. 13.724 passzolt yardot, 80 touchdownt és 67 interceptiont szerzett az eddigi pályafutása során.

(nfl.com, Fotó: sun-sentinel.com)