Az elkapó Hill térdsérülést szenvedett

Ez az utolsó dolog, amit bárki is látni akar, de ez a kockázat minden alkalommal megvan, amikor a játékosok a pályán vannak.

Szombaton a wide receiver Stephen Hill felugrott egy labdáért középen, amit az irányító Cam Newton dobott felé és szerencsétlenül érkezett a jobb lábábra. Azonnal a földre rogyott, mérhetetlen fájdalom kíséretében.

"Láttam, hogy Hill felugrik a levegőbe, és azt hiszem, a térdére esett." mondta a vezetőedző asszisztens Steve Wilks, aki felügyelte az edzést a vezetőedző Ron Rivera távollétében, aki a bátyja temetésén volt. "Most csak várunk és meglátjuk mi lesz, nem akarok találgatni."

Az erőnléti edző Ryan Vermillion elmondta, hogy: "Stephen Hill a tervek szerint egy MRI-n vesz részt vasárnap, amikor megvizsgálják a sérülését, és vasárnap délután adunk ki újabb információkat."

A csapat döbbent csendben állt pár pillanatig, amíg a trénerek odaértek és lehozták Hill-t a pályáról. Nehéz túllépni egy sérült csapattárs látványán, de Wilks meg volt elégedve azzal, ahogy a csapat reagált.

"Az összpontosítás nagyon jó volt, és mindig erről beszélünk." Wilks mondta. "Ne hagyjuk, hogy bármi megzavarjon." Ez bármi lehet. A srácok visszajöttek és jól dolgoztak tovább. "

Wilks úgy érezte, a csapat erős teljesítményt nyújtott az edzésen, Rivera távollétének ellenére is.

"A legfontosabb dolog megpróbálni a saját dolgunkkal foglakozni, mint mindig." mondta Wilks. "Van egy nagyszerű csoportunk. Remek vezetővel az öltözőben - srácok, akik megértették a filozófiánkat és a kultúrát, amit létrehoztunk. Ez nagyon jó volt ma."

Wilks vezeti a vasárnapi edzést is, amikor a Panthers először edz teljes felszerelésben. Az edzés 09:25-kor kezdődik (helyi idő szerint).

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: sportsradio1290am.com