A Panthers lemondott a sérült elkapóról

A Panthers lemondott a sérült wide receiver Stephen Hill-ről és aláírt az újonc elkapó Paul Browning-al.

Hill nyilvánvaló fájdalmat érzett, amikor elesett egy passz játéknál a szombati edzés felénél, és a vezetőedző asszisztens Steve Wilks megerősítette Hill sérülésének súlyosságát a vasárnapi edzés után. Hill-nek elszakadt az elülső keresztszalag a jobb térdében.

"Mindig kemény elveszíteni egy játékost." mondta Wilks. "Imádkozunk, hogy Stephen gyorsan felépüljön, mi pedig megyünk tovább."

Hill, akit a második körben választott ki a New York Jets 2012-ben, tavaly a Carolina gyakorló csapatában játszott, és jelentős előrelépést tett ebben a holtszezonban, ami miatt az edzői stáb is izgatott volt. Küldetése, hogy helyet szerezzen magának a keretben, véget ért szombaton, amikor a pálya közepén felugrott a labdáért, de szerencsétlenül ért földet.

Browning draftolatlan szabadügynökként igazolt a Cleveland Browns csapatához a 2015-ös NFL Draft után, de lemondtak róla június 19.-én. 152 elkapással 2507 yardot és 24 touchdownt szerzett a Colorado State-Pueblo csapatának és segített az iskolának Division II National Championship címet szerezni tavaly.

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu